Bejelentkezés

Bejelentkezés regisztrált tagok részére:



<-  Április 2024  ->
HK SzCs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ma van az év 119. napja Szökőév? - Igen! -
Hétköznap/hétvége: Hétvége!

Idő: 06 óra, 04 perc.
Internetidő: 211 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Bika (április 21. - május 20.)

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai napon2
mod_vvisit_counterTegnap19
mod_vvisit_counterEzen a héten213
mod_vvisit_counterEbben a hónapban533
mod_vvisit_counterÖsszesen118575

Látogató számláló

Indul a 2023. évi főszezon Keszthelyen. Változás az idén !!! E-mail

Kedves Tagság!

Indul a szezon Keszthelyen.

Ismét nyomatékosan megkér az elnökség mindenkit, hogy vigyázzon az apartmanokra, és a bennük lévő berendezési tárgyakra. Mindenki tekintse úgy, mintha a sajátja lenne, hisz az is. Aki nem olyan állapotban hagyja el a nyaralókat, amilyenben megérkezett, az a következő 2 évben nem foglalhat. Aki komoly kárt okoz, azt végleg kizárja az elnökség a foglalási lehetőségből.

Értem ez alatt:

- az ágyakat olyan állapotban hagyjátok ott, ahogy akkor volt, amikor érkeztetek, a takarítónak nem dolga a visszaágyazás, visszarendezés, ez nem szálloda. A paplanokat, párnákat tegyétek vissza az ágyneműtartóba, lehetőleg egy ágyba csak 2 garnitúrát szuszakoljatok be.
- a szemeteket vigyétek le magatok után, ez sem a takarító dolga. Egy család lehetőleg ne használjon el egy teljes guriga szemeteszsákot, ha annyi szemete van pótolja, hogy a következő vendégnek is maradjon.
- a kukás zacskót a kapu melletti szemetesbe tegyétek, ne a lelakatolt mellé, ami a medence mellett van.
- a hűtőt pakoljátok ki, amikor elmentek, ez sem a takarító dolga.
- a mikro, a melegszendvics sütő az edények tisztítása sem a takarító feladata.
- a mosogatás sem a takarító dolga.
- ha vmi eltört, vagy jelezzétek, vagy pótoljátok.

Megkértem a takarítót, hogy minden váltásnál nézzen körül és fényképezze le, ha rendellenességet tapasztal. Természetesen nem elvárható tőle, hogy az edényeket és az összes szekrényt átnézze, ezért kérlek benneteket, hogy amikor megérkeztek nézzétek meg az edények állapotát, és fényképezzétek le, ha rendellenességet tapasztaltok, mert csak így tudjuk kideríteni ki okozta a kárt.

Nagyon szomorú vagyok, hogy ezt megint le kell írnom, azt gondoltam, hogy az eddigi kéréseink nyitott fülekre találnak.
Aki nincs jelen, rokonát vagy gyermekeit küldi le nyaralni, kérem mondja el ezeket nekik.
Aki nem tartja be a házirendet, nem tudja ezeket a kéréseket teljesíteni, a következő két évben nem használhatja a nyaralókat.

A legfontosabb, hogy a szobákban és a folyosókon, az aulában:
TILOS A DOHÁNYZÁS!!!!!

Többek között ezekről a problémákról is beszélgettünk a közgyűlésen, de sajnos nagyon kevesen voltak jelen.

Ettől az évtől az a változás, hogy a rezsi emelkedése miatt már nem vállalta a takarító személyzet a szerződésben feltüntetett összegért a takarításon felül az ágyneműk és törölközők tisztítását és mivel nem találtunk elfogadható áron mást erre a feladatra ezért kérünk mindenkit aki foglalt az idén, vigyen magával ágynemű huzatot és pokrócot valamint törölközőt !!!
-
A takarítás továbbiakban is megmarad mivel a takarítószerekről és a papírtörlőkről valamint WC-papírról a szakszervezet saját költségén gondoskodik, ezek be lesznek a takarító által készítve mindenkinek mielőtt megérkezik.

A kulcsokat továbbra is Dax Krisztinél és Szlifka Andinál tudjátok átvenni, kérem, hogy a kulcsokat mielőbb vigyétek vissza, hogy a következő vendég is fel tudja venni.

Fizetni átutalással /ezzel kapcsolatban a honlapon minden megtalálható/, illetve Krisztiéknél, vagy nálam tudtok.

Ettől az évtől (2023.) tehát az a változás, hogy a rezsi emelkedés miatt a takarító nem vállalja ennyi pénzért az ágyneműhuzat és törölköző mosást így azokat mindenkinek vinni kell magával, és a pokrócokat is leselejteztük, mert nagyon pecsétesek voltak, így arról is mindenki gondoskodjon! Konyharuha, papírtörlő, 1 guriga w.c. papír, mosogató, kézmosószer lesz.

---

Jó nyaralást kívánok

Üdv.: Györgyi